TAXIMO OY

JAUHEMAALAUKSEN AMMATTILAINEN

Jauhemaalaus ja hiekkapuhallus yli 20 vuoden kokemuksella!

JAUHEMAALAUS

Kestävää ja ympäristöystävällistä jauhemaalausta 50-luvulta lähtien

Taximo Oy tarjoaa ammattitaitoisen ja laadukkaan jauhemaalaus (pulverimaalaus) -palvelun omassa maalaamossaan Helsingin Tattarisuolla aivan Espoon rajalla.

Jauhemaalauksessa maalattavaan pintaan ruiskutetaan maalijauhetta. Tämän jälkeen esine kuumennetaan, jolloin maali sulaa ja kovettuu esineen pintaan. Maalin jäähdyttyä lopputuloksena on luja ja iskunkestävä pinnoite.

Jauhemaalaus tehdään ilman liuottimia, jolloin maalaus ei aiheuta ympäristölle haitallisia päästöjä. Jauhemaalaus on erinomainen vaihtoehto märkämaalaukselle nopeuden ja edullisen hintansa ansiosta.

 

Värejä ovat Ral-peruskartan sävyt.

Toteutamme kaikki jauhemaalaustyöt, siten että tuloksena on kestävä ja siisti pinta maalattavaan kohteeseen. Käytössämme on uuni, jossa pystymme käsittelemään jopa kuusi metriä pitkiä elementtejä!

 

PALVELUITAMME MM.

Rautarakenteiden maalaus

Puukalusteiden maalaus

Ovien maalaus

Huonekalumaalaus, kaapin maalaus ym.

Metallin ja metalliosien maalaus

Moottori- ja osamaalaus

Pienosamaalaus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Taximo Oy maalaamo sijaitsee Tattarisuolla, Helsingin ja Espoon rajalla. Hyvien kulkuyhteyksien johdosta jauhemaalaus / pulverimaalaus asiakkaamme tulevat koko Uudenmaan alueelta: mm. Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

© 2015 TAXIMO OY