TAXIMO OY

JAUHEMAALAUKSEN AMMATTILAINEN

Jauhemaalaus ja hiekkapuhallus yli 20 vuoden kokemuksella!

LASIKUULAPUHALLUS

Lasikuulapuhalluksella tehokasta puhdistusta

Taximo Oy tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista lasikuulapuhallusta Helsingissä, Espoon rajalla.

 

Lasikuulapuhallus on menetelmä, jolla voidaan puhdistaa esimerkiksi kevytmetallikappaleita, alumiinia ja ruostumatonta terästä. Lasikuulapuhallus sopii erityisesti tarkkuutta ja hellävaraisuutta vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta puhdistusjälkeä.

 

Hiekka- ja lasikuulapuhallukset hoitaa Hiekkapuhaltamo Hiekanjyvä. Näihin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan Hiekanjyvään joko sähköpostitse osoitteeseen hiekanjyva@outlook.com tai puhelimitse numeroon 044 983 3380. Hiekanjyvän toimipiste sijaitsee Taximon tiloissa, sisäpihan perällä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Lasikuulapuhallus säästää aikaa ja kustannuksia

Lasikuulapuhalluksessa käytetään lasikuulia ja seosta, joilla puhdistetaan tehokkaasti epäpuhtaudet, ruosteet ja pintakäsittelyaineet. Pyöreiden kuulien ansiosta puhdistettavan kohteen mahdolliset urat eivät tukkeudu, ja lopputuloksena on siisti ja maalausvalmis pinta. Lasikuulaseosta voidaan käyttää uudelleen, mikä säästää kustannuksia ja aikaa.

Toteutamme pintojen lasikuulapuhallukset asemallamme tehokkaasti ja nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Taximo Oy maalaamo sijaitsee Tattarisuolla, Helsingin ja Espoon rajalla. Hyvien kulkuyhteyksien johdosta lasikuulapuhallus asiakkaamme tulevat koko Uudenmaan alueelta: mm. Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.

© 2015 TAXIMO OY