JAUHEMAALAUS

EDULLINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN VALINTA

Taximo Oy tarjoaa ammattitaitoisen ja laadukkaan jauhemaalaus (pulverimaalaus) -palvelun omassa maalaamossaan Helsingin Tattarisuolla. 

Jauhemaalauksessa maalattavaan pintaan ruiskutetaan maalijauhetta. Tämän jälkeen esine kuumennetaan, jolloin maali sulaa ja kovettuu esineen pintaan. Maalin jäähdyttyä lopputuloksena on luja ja iskunkestävä pinnoite. Jauhemaalaus tehdään ilman liuottimia, joten maalaus ei aiheuta ympäristölle haitallisia päästöjä. Jauhemaalaus on erinomainen vaihtoehto märkämaalaukselle nopeuden ja edullisen hintansa ansiosta. Värejä ovat Ral-peruskartan sävyt. 

Toteutamme kaikki jauhemaalaustyöt, siten että tuloksena on kestävä ja siisti maalipinta. Käytössämme on uuni, jossa pystymme käsittelemään jopa kuusi metriä pitkiä elementtejä!

PYYDÄ tARJOUS >>

TUTUSTU PALVELUIHIMME:

Taximo Oy maalaamo sijaitsee Helsingin Tattarisuolla. Hyvien kulkuyhteyksien johdosta jauhemaalaus / pulverimaalaus asiakkaamme tulevat Helsingin, Vantaan ja Espoon lisäksi koko Uudenmaan alueelta: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.