LASIKUULAPUHALLUS

LASIKUULAPUHALLUKSELLA TEHOKASTA PUHDISTUSTA

 

Taximo Oy tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista lasikuulapuhallusta Helsingissä, aivan Espoon rajalla.

 

Lasikuulapuhallus on menetelmä, jolla voidaan puhdistaa esimerkiksi kevytmetallikappaleita, alumiinia ja ruostumatonta terästä. Lasikuulapuhallus sopii erityisesti tarkkuutta ja hellävaraisuutta vaativiin kohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta puhdistusjälkeä.

 

Hiekka- ja lasikuulapuhallukset hoitaa JJ Hiekanjyvä. Näihin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan Hiekanjyvään joko sähköpostitse osoitteeseen hiekanjyva@outlook.com tai puhelimitse numeroon 044 983 3380. Hiekanjyvän toimipiste sijaitsee Taximon tiloissa, sisäpihan perällä.

 

Lasikuulapuhallus säästää aikaa ja kustannuksia

 

Lasikuulapuhalluksessa käytetään lasikuulia ja seosta, joilla puhdistetaan tehokkaasti epäpuhtaudet, ruosteet ja pintakäsittelyaineet. Pyöreiden kuulien ansiosta puhdistettavan kohteen mahdolliset urat eivät tukkeudu, ja lopputuloksena on siisti ja maalausvalmis pinta. Lasikuulaseosta voidaan käyttää uudelleen, mikä säästää kustannuksia ja aikaa.

PYYDÄ TARJOUS >>

Taximo Oy maalaamo sijaitsee Tattarisuolla, Helsingin ja Espoon rajalla. Hyvien kulkuyhteyksien johdosta lasikuulapuhallus asiakkaamme tulevat koko Uudenmaan alueelta: mm. Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.